Opšti pregled

Kao lekar opšte prakse, dr Katarina Badawi vrši opšti pregled: razgovor, merenje pritiska, slušanje pluća i rada srca, pregled uha, grla i abdomena.

Budwig Wellness program

Program vodi Dr Katarina Badawi, lekar opšte prakse, kineske medicine, Reiki majstor, EFT praktičar i licencirani Budwig praktičar.


Tehnika emocionalne slobode

EFT (Emotional Freedom Techniques) je nova moćna metoda lečenja zasnovana na novim otkrićima spoja energije (Qi energija tela), vaših emocija i zdravlja. Ona je emocionalna verzija akupunkture – bez iglica.


Akupunktura i Catgut Embedding

Akupunktura je jedan od vidova tradicionalne kineske medicine, koji se koristi za lečenje mnogih bolesti.

Catgut embedding je vid trajne akupunkture.


Svetlosna terapija

U terapijske svrhe koristi se polarizovana svetlost. Aplikujemo je Bioptron ili Impulser aparatom tj. lampom. Osnovni mehanizam dejstva polarizovane svetlosti je biostimulacija.


Magnetna terapija

Zemlja je ogroman magnet, ljudi, biljke i životinje , svi živimo u magnetnom polju, i ne samo to i naše telo proizvodi magnetno polje u ćelijama. Zbog toga primena magneta u lečenjeu predstavlja jednu prirodnu potporu i pomoć organizmu u procesima ozdravljenja.


Detox tretman

Prirodna detoksikacija se zasniva na fizici, bez spoljnih faktora, sigurno i efektivno. Poboljšava metabolizam, imuni sistem i otpornost tela, pospešuje zdravlje i omogućava da se osećate mladima!


Online konsultacije

Saveti o Vama odgovarajućoj terapiji, ishrani i suplementima, kao i o tome koja vrsta lečenja je za Vas adekvatna.


Autorske knjige

🌸 Za više informacija i zakazivanje prvog slobodnog termina pozovite na +381 63 72 03 089, ili popunite kontakt formu.