Mens sana in corpore sano

+381 (0) 63 72 03 089 katarina@badawi.rs

Cigare nisu jedini uzrok raka pluća!

Cigare nisu jedini uzrok raka pluća!

3 glavna uzroka raka pluća. Tu su. Oko nas i u nama.

Rak pluća je među najučestalijim oblicima raka na svetu. Dešava se promena na jednom ili na oba plućna krila. Često bez ikakvih simptoma ili tegoba. Otkriva se na rutinskom pregledu tj. RTG (rengenu) pluća. Ređe se dešava da u početnom stadijumu osoba oseća neke tegobe, da iskašljava krv, da je malaksala ili ima gubitak apetita.

Pa šta izaziva rak pluća?

Prvo mesto dobija emocija tuge. Duboka tuga, dugotrajna žalost je emocija koja ima frekvencu koja oštećuje pluća. Emocije, osećanja, su neopipljivi ali svi ih dobro osetimo. Osetimo jer vibriraju na odredjenoj frekvenci. Svaka emocija ima svoju vibraciju. Zato drugačije interpretiramo tugu, sreću, bes, blaženstvo… Emocije od kojih se loše osećamo su negativne i time njihova vibracija šteti našem telu. Ako su dovoljno dugo prisutne, izazvaće bolest. Jednostavno.

Drugo mesto dobijaju paraziti. Dr Hulda Klark je svoju karijeru posvetila istraživanju uzroka mnogih bolesti i otkrila da su paraziti, bakterije i virusi u pozadini mnogih hroničnih bolesti pa tako i kancera pluća. Njihovi toksini u kombinaciji sa određenim hemikalijama koje unosimo putem hrane, kozmetike i lekova stvaraju podlogu za razvoj ćelija raka.

Treće mesto je rezervisano za ono što najlakše možemo promeniti, a to je ishrana. Hrana bogata hidrogenizovanim mastima, šećerom, veštačkim bojama i aromama i hemikalijama, ima višestruku ulogu u stvaranju bolesti: zakišeljava organizam, smanjuje nivo kiseonika u krvi, zatvara prirodne ćeliske otvore za razmenu hranljivih materija.

Kombinacija ova tri faktora izaziva rak pluća.

A gde su u svemu cigare? Znači li to da možemo da ih konzumiramo? Cigare spadaju u toksine tj.hemikalije. U kombinaciji sa tugom i parazitima dobijate kompleksnu sliku raka pluća. Sekundarni pušači su u istoj opasnosti kao i primarni. Ako mislite da vama neće škoditi, razmislite dobro da li vaši dragi prijatelji sa kojima sedite imaju tugu ili parazite u sebi.

Sad znamo uzroke raka pluća. Šta ćemo sad?

  1. Tugu eliminisati
  2. Bakterije, viruse, parazite isčistiti
  3. Ishranu promeniti

Eliminisanje negativnih emocija radimo divno, lako i brzo pomoću tehnike emocionalne slobode ili Bahovih cvetnih kapi. Bakterije, virusi i paraziti se čiste pomoću Zaper aparata i biljnom terapijom. A što se tiče ishrane, sve što je prirodno dobro je.

Ovim ćete sprečiti pojavu raka pluća. Ali ako je neko već oboleo, onda je Budwig protokol, prirodan, temeljan i holistički pristup vašem problemu.

Eliminisanjem okidača, omogućujete vašim plućima oporavak. Na kraj krajeva, zato služe naše matične ćelije.

Zakazivanje termina

Za Vas pripremila dr Katarina Badawi, lekar opšte prakse i akupunkture, načelnica Holističke ordinacije Poliklinike Badawi, koja je na raspolaganju za sva Vaša pitanja i konsultacije.

Pozovite nas na (024)553-774 ili na (024)567-495, a možete nas kontaktirati i preko online forme.

Author Info

Nebojša Skenderović

No Comments

Post a Comment

eighteen − fourteen =