Mens sana in corpore sano

+381 (0) 63 72 03 089 katarina@badawi.rs

Budwig protokol: poboljšanje zdravlja kod obolelih od hroničnih bolesti #kancer

Budwig protokol: poboljšanje zdravlja kod obolelih od hroničnih bolesti #kancer

Budwig protokol – terapije koje vode do jačanja imuniteta

Postoje mnoge metode i načini ishrane koji pomažu kod lečenja hroničnih bolesti. Mi smo odabrali Budwig protokol jer je sveobuhvatan. Poklanja veliku pažnju fizičkom, emotivnom i energetskom delu čoveka, a to je najbitnije za izlečenje. Tek kad se posvetimo čoveku kao celini i dovedemo njegovo fizičko, psihičko i energetsko stanje u balans, možemo očekivati velike rezultate.

Zato koristimo posebnu ishranu i preko 10 vrsta prirodnih terapija koje doprinose jačanju i isceljenju organizma. Svaka jedinka ima sposobnost regeneracije, ali joj moramo pružiti odgovarajuće okolnosti da se pokrene u tom pravcu.

Od čega se sastoji Budwig protokol?

Budwig protokol se sastoji od terapija koje dovode do jačanja imuniteta, uspostavljanje alkalnog pH krvi, ubijanje parazita i mikroorganizama, detoksikacije organizma, vraćanje pravilnog razvoja ćelija i pravilnog matabolizma i zdravog emotivnog života.

Prirodni i holistički program Dr Johanne Budwig u terapiji raka

Pristup Dr Budwig vas uči kako uspešno da tretirate uzroke svih vrsta raka: rak dojke, rak pluća, rak na mozgu, rak prostate, rak kostiju, rak mokraćne bešike, rak na grliću, rak želuca itd., kao i hronične bolesti: leukemija, Hodžkinova bolest, arthritis, astma, fibromialgia, psorijaza, ekcemi, i ostala  hronična oboljenja.

Postoje 4 glavna razloga za stvaranje raka i većine drugih bolesti:

  • Toksini ( bakterije, virusi, paraziti i njihovi toksini )
  • Slab imuni sistem ( zbog stresa, emocionalnih trauma, prekomernog rada )
  • Kisela pH vrednost krvi
  • Manjak kiseonika ( zbog korišćenja loših ulja i masti, slabe cirkulacije, manjak fizičke aktivnosti itd. )

Baš kao što bi auto stao ako bi se skinuo jedan točak, tako bi se i rak zaustavio kad bi uklonili njegove pokretače ( tj. uzroke ). Rak ne znači smrtnu kaznu, ali označava jak izazov i zahteva veštinu i disciplinovan pristup koristeći više lekovitih bilja, čajeva, odabrane hrane i terapiju.

Budwig Wellness programi

Postoje 3 Budwig wellness programa, koja su na raspolaganju našim pacijentima, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva (Paket A, Paket B i Paket C).

Svaki pacijent ima pravo i ličnu slobodu da bira kako će biti lečen – zvanična medicina i alternativna medicina imaju isti plemeniti cilj da pomognu u izlečenju pacijenta i u ostvarenju ovog cilja treba da sarađuju, a to postižu kroz komplementarni pristup, koji se ogleda kroz primenu Budwig protokola.

Zakazivanje termina

Za Vas pripremila dr Katarina Badawi, lekar opšte prakse i akupunkture, načelnica Holističke ordinacije Poliklinike Badawi, koja je na raspolaganju za sva Vaša pitanja i konsultacije.

Pozovite nas na (024)553-774 ili na (024)567-495, a možete nas kontaktirati i preko online forme.

Author Info

Nebojša Skenderović

No Comments

Post a Comment

two × one =