Mens sana in corpore sano

+381 (0) 63 72 03 089 katarina@badawi.rs

Kako izgubiti 20 kilograma za sat vremena?

Kako izgubiti 20 kilograma za sat vremena?

Kako izgubiti 20 kilograma za sat vremena?

Puno toga se nakupilo tokom godina. Puno je bilo proslava, ali i tuge, puno smeha ali i brige. Nakupili ste pun kofer emocija! Prijatne emocije ćemo zadržati, a neprijatne… vreme je da se izbace iz kofera.

Tu stupa u akciju Tehnika Emocionalne SlobodeEFT, koja će vas osloboditi tereta.

Jedna osoba je došla na pregled zbog gušenja. Pošto su pluća vezana za tugu, tj.tuga utiče na rad pluća, moje prvo pitanje je bilo: Dali ste već duže vremena tužni?

Osoba se iznenadila pitanjem, potom briznula u plač. Našli smo izvor tuge u slučaju od pre 10 godina. Tuga je i dalje tu. Površno je osoba izgledala veselo, ali je tugu potiskivala, jer nije imala rešenja za nju.

Kad sam pitala da li osećate da vas tuga pritiska, odgovor je bio potvrdan.

Gde vas pritiska?

Na grudima. Kao da mi leži kamen na grudima.

Kad bi ta tuga imala težinu, koliko bi to bilo kila? Kao kamen od 5 kilograma? Kamen od 10 kilograma? Tona?

Rekla je: 20 kilograma. 20 kilograma tuge me pritiska. Kad bih samo mogla da živim bez tog tereta!

Može! Hajde da otklonimo svih 20 kilograma sa vaših grudi! Počinjemo EFT. Tapkamo, tapkamo, ponavljamo ključne reči i pritisak se smanjuje. Koliko je sad kila na vama?

15 kilograma.

Još tapkamo… A sad?

5 kilograma.

Idemo dalje… Posle sat vremenasledi isto pitanje…

Zastoj. Nema. Ne osećam težinu! Osećam da mogu slobodno da dišem! Po prvi put u 10 godina mogu slobodno da dišem!

I tako je osoba izgubila 20 kilograma tuge za sat vremena. Posle jedne seanse Tehnike Emocionalne Slobode otklonili smo nešto što je bilo prisutno 10 godina. Otklonili smo tugu. Nepotrebni teret. Teret od koga je osoba teško disala, a od kojeg neko drugi može imati bol u ramenima, a neko treći čir na želucu.

EFT je jedna od najmoćnijih metoda rešavanja problema. Spada u psihoterapiju. Najmoćnija je jer su efekti brzi. Kad se nađe koren problema, rešenje brzo dolazi. Nisu potrebni meseci i godine razgovora sa terapeutom. U svakoj EFT seansi možemo otkloniti po jednu lošu emociju vezanu za konkretan događaj. Sa svakom EFT seansom, gubite onaj nepotreban nevidljivi teret koji nosite. Interesantno je kako ćete se i fizički osećati kao da ste uistinu izgubili neki tovar. Osetićete lakoću.

Vreme je da izgubite Vaših 20 kilograma neprijatnosti! Iskusite sat vremena zanimljive, lagane EFT seanse i uđite u novu godinu bez tereta stare.

Zakazivanje termina

Za Vas pripremila dr Katarina Badawi, lekar opšte prakse i akupunkture, načelnica Holističke ordinacije Poliklinike Badawi, koja je na raspolaganju za sva Vaša pitanja i konsultacije.

Pozovite nas na (024)553-774 ili na (024)567-495, a možete nas kontaktirati i preko online forme.

Author Info

Nebojša Skenderović

No Comments

Post a Comment

one + seven =